projecten

MOzaiek & more Projecten

 

 

Naast het geven van workshops en kinderfeestjes is MOzaiek & more nog meer!

Ik ben er ook voor het grotere werk! Ik hou van aanpakken! Wat ik vooral leuk vind aan een project is zien hoe creatief iedereen kan zijn, op zijn of haar manier.

 

Dit is goed te zien bij onderstaand project op een basisschool in Dinteloord. Met alle leerlingen van deze school hebben we een muur weer mooi gemaakt en het schoolplein veel aanzien gegeven.

Dit kan op scholen, maar bijvoorbeeld ook op bedrijven, woongroepen, in aula's of noem maar op. Wat het mooie eraan is, dat u zelf, leerlingen, werknemers of bewoners iets samen maakt wat uniek en blijvend is.

 

 

 

Mocht u na het zien van de fotoserie interesse hebben om bij u zelf op school of ergens anders samen iets unieks te maken, neem dan kontakt met mij op. Ik kom dan ter plekke kijken en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. U geeft uw wensen aan en samen maken we iets moois. En Unieks!

 

Het mooie bij dit project is, dat alle leerlingen er zelf aan hebben gewerkt. Elke leerling, van groep 1 t/m groep 8 heeft haar of zijn inbreng gehad.

 

Klik op de link en laat u verrassen!